JA slide show
 
Home Kako naći svoju zvijezdu?
Kako naći svoju zvijezdu?

Želite izabrati zvijezdu ili potražiti zvijezdu koju ste već imenovali? Uz zvjezdanu kartu sa svim detaljima vaše zvijezde koja je uključena u svaki paket, nudimo vam i mogućnost da vidite vašu zvijezdu pomoću programa Zvjezdani registar international. Jednostavno preuzmite program sa naše stranice i ovaj jednistven doživljaj može početi!

 

Stellarium_icon Skini program (Zvjezdani registar international 32MB)

 

Čemu služi program Zvjezdani registar international?

Zvjezdani registar international je planetarij za vaše računalo. Pokazuje realističnu sliku našeg neba ali i cijelog nama poznatog svemira u 3D-u sa ukupno 210 milijuna zvijezda u svojem katalogu baš kako bi ih vidjeli sa prostim okom ili teleskopom. Omogućuje našim klijentima da svoju zvijezdu nađu veoma jednostavno i da je dožive na jedan poseban način što vaš poklon čini još posebnijim.

Kako koristiti naš program?

Jednostavno. Nakon što ste preuzeli naš program, instalirajte ga na svoje računalo. Nakon instalacije pokrenite program uz pomoć ikone na desktopu.

Upute za korištenje programa:

  • Koristite vaš miš kako biste se kretali nebom
  • Koristite »page up« i »page down« tipke ili scroll na vašem mišu za mijenjanje povećanja
  • Prisnite tipku F3 za otvaranje tražilice pomoću koje možete naći vašu zvijezdu, samo ukucajte ime i pritisnite Enter
  • Koristite lijevi gumb vašeg miša da biste odabrali određeno nebesko tijelo
  • Kada pokrenete Zvjezdani registar international na vašem računalu, program će automatski preuzeti vrijeme koje je na vašem računalu (npr. ako sat na vašem računalu pokazuje 16:00, Zvijezdani registar će to registrirati te će prikazati kako bi nebo izgledalo u 16:00). Ali sat u našem programu nije fiksan, nego nam omogućuje da putujemo kroz vrijeme! Koristite slovo J da biste usporili prolazak vremena ili se vratili u prošlost na jedan drugi datum, slovo K da vrijeme prolazi normalnom brzinom ili da zaustavite putovanje kroz vrijeme i slovo L da ubrzate prolaz vremena. Pritisnite tipke nekoliko puta za višestruko ubrzanje ili usporavanje. Prolaz vremena možete također upravljati pomoću alatne trake koje se nalazi na dnu ekrana.

Slike programa:

Program Zvjezdani registar international je osnovan na bazi programa Stellarium. Program se zajedno sa imenima vaših zvijezda ažurira svakih 7 dana.

 

 

POKLON PAKETI

Lajkajte nas! :)


Baner